Altenberg

Altenberg amplsata in Mintii Metaliferi (Erzgebirge) la granita cu Cehia, este o mica si cocheta statiune de schi, cu doar un teleschi de 155 de metri

Vezi detalii »
Garmisch Partenkirchen

Pozitionat la o ora de Munchen, Garmisch Partenkirchen ofera un centru istoric fermecator, o bogatie cultura inestimabila si multa ospitalitate bavare

Vezi detalii »
Willingen

Zona de schi Willingen este un adevarat paradis cu peste 80 de km partii impartite pe diferite lungimi si niveluri de dificultate.

Vezi detalii »
Oberstdorf

Oberstdorf este un oras frumos situat in sud-vestul Germaniei, din zona Allgau din Alpii bavarezi.

Vezi detalii »

Din Alpi pana la Padurea Neagra, Germania, ofera multe statiuni de ski si conditiii excelente pentru practicarea sporturilor de iarna. Fie ca sunteti in cautarea unui downhill spectaculos sau doriti sa va bucurati de schi fond intr-un peisaj pitoresc, statiunile de ski din Germania nu va vor dezamagi.
In timpul verii, multe dintre acestea statiuni de ski germane sunt ideale pentru drumetii si alpinism.
Unul dintre cele mai cunoscute domeni schiabile din Germania este, fara indoiala, Garmisch-Partenkirchen. Mandria si bucuria lui Hitler si gazda a Jocurilor Olimpice de Iarna din 1936, Garmisch ofera astazi aproape 40 de lifturi pentru transportul schiorilor, pe cel mai inalt varf din Germania, Zugspitze. Semetele varfuri Zugspitze sunt locul perfect pentru pasionatii de freeski.
Situat intre Lacul Constance, Munchen si Stuttgart, Oberstdorf este o statiune cosmopolita, renumita pentru gama larga de facilitati de cazare si pentru competitiile de sarituri la trambulina.
Desi cei mai multi ar crede ca zona Berlinului este prea plata pentru statiunile de ski, Schoneswochenende ofera o frumoasa retea unde puteti practica cross-country-ul iar Braunlage este o alegere perfecta pentru schiul alpin. De asemenea puteti calatori in Altenberg pentru cele mai bune zone de schi fond din Germania.
Amplasat literalmente la usa Baden Baden-ului, Mehliskopf este un paradis al schiului fond cu peste 600 de kilometri de trasee de schi.