Pensiunea Helenenhof

Amplasata la 37 km de Dresda, intr-o zona impadurita din pitoreasca statiune balneara Oberbarenburg,cocheta pensiune Helenenhof este locul ideal pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Lugsteinhof

Hotelul Lugsteinhof din Altenberg este un excelent punct de plecare pentru explorarea imprejurimilor si pentru practicarea sporturilor de iarna.

Vezi detalii »
Best Western Ahorn Hotel Stephanshohe

Best Western Hotel Stephanshohe ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de inalta calitate, fiind ideal pentru o vacanta pitoreasca la munte.

Vezi detalii »
Landhotel Rittersgrun

Situat spectaculos intre Oberwiesenthal si Schwarzenberg, Landhotel Rittersgrun ogera servicii desavarsite pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »

Altenberg situat in Erzgebirge (Muntii Metaliferi) la granita cu Cehia, este o mica statiune de schi, cu doar un teleschi de 155 de metri de coborare. Partia de ski are 1 km lungime si este deschisa aproape in fiecare noapte pana la ora 22:00.
Unul dintre motivele pentru care Altenberg este atat de popular este Cupa Mondiala de Bob si Sanie.
Altenberg are 70 de km de trasee bine intretinute pentru cross-country.
Pentru snowboarderi, Altenberg ofera un parc de distractii cu „half pipe”si ski lift special.
Pentru incepatori exista si trei scoli de schi: Skischule Osterzgebirge, Skischule Sportcollection si Sportcamp Erzgebirge.
Dupa o zi minunata la ski, turistii pot beneficia de serviciile wellnes ale statiunii si de Aquapark.
Statiuni in apropiere de Altenberg: Geising (1 km de partii), Rehefeld (7 km de partii), Schellerhau/Rotterhang (8 km de partii), Telnice (13 km de partii) si Kliny (21 km de partii).