Best Western Hotel Obermuhle

Hotelul Obermuhle amplasat rafinat in Garmisch, la 1 km de partiile de ski, intr-o zona linistita este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Mercure Hotel Garmisch

Hotelul Mercure este amplasat spectaculos in centrul statiunii Garmisch-Partenkirchen, la cateva minute de istorica strada Ludwig si la doar cativa kilometri de cele mai populare statiuni de schi.

Vezi detalii »
Grand Hotel Sonnenbichl

Amplasat rafinat la intrarea in statiunea Garisch Partenkirchen, Grand Hotel Sonnenbichl ofera vederi uluitoare spre alpii bavarezi fiind o alegere rafinata de vacanta.

Vezi detalii »
Reindl’s Partenkirchen Hof

Amplasat in inima statiunii Garmisch, Reindl’s Partenkirchen Hof este gazduit de o cladire rafinata cu o vechime de peste 100 de ani.

Vezi detalii »

Pozitionat la o ora de Munchen, Garmisch Partenkirchen ofera un centru istoric fermecator, o bogatie cultura inestimabila si multa ospitalitate bavareza intr-un cadru pitoresc. In mijlocul unor vederi frumoase de munte, cel mai faimos oras din Alpii bavarezi ofera o gama larga de experiente unice.
Cand spui Garmisch - Partenkirchen, spui sporturi de iarna, sapte luni de zapada, 60 km de partii si singurul ghetar din Germania.
La poalele Muntelui Zugspitze, natura este splendida iar vacantele printre vai, apa si cer sunt pur si simplu de neegalat.
Muntele Zugspitze cu o altitudine maxima de 2962 de metri, ofera cel mai inalt varf din Germania si o destinatie fabuloasa pentru iubitorii de natura, soare si schi. Din anul 1995 pe Muntele Zugspite exista o galerie spatioasa, inundata de lumina care acopera 450 de metri patrati de munte si care ofera vederi panoramice superbe.
Seara statiunea Garmisch Partenkirchen va invita la o plimbare de-a lungul istoricului bulevard Ludwig, ideal pentru cumparaturi si plimbari. Magazinele exclusive sunt rafinat ”inghesuite” de hanurile traditionale alpine si de restaurantele de prima clasa.
Fatadele istorice impresionante, cochetele case vopsite si fermecatorii locuitori ai orasului creeaza o atmosfera de basm.