Hotel Bergruh

Cu o amplasara convenabila la numai 6 km de statiunea Oberstdorf, Hotelul Bergruh este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Hotel Mohren

Cu o amplasare rafinara aproape de centrul statiunii Oberstdorf, Hotelul Mohren ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Oberstdorf

Hotelul Oberstdorf este amplasat in mijlocul peisajului fermecator al Muntilor Allgaeu si ofera o alternativa rafinata de vacanta la ski.

Vezi detalii »
Parkhotel Frank

Parkhotelul Frank ofera turistilor servicii desabarsite, atmosfeara calduroasa si vederi panoramice a numai cateva minute de centrul statiunii Oberstdorf.

Vezi detalii »

Una dintre cele mai mari si mai cunoscute statiuni din Germania, Oberstdorf ofera o gama larga de facilitati pentru ski si snowboard si o afost de doua ori gazda Campionatului Mondiale de Schi Nordic.
In Oberstdorf-Nebelhorn sunt in total 6 lifturi de schi, care deservesc 10 partii. Cea mai mare partie se afla la 2224 de metri deasupra nivelului măriisși cea mai mare scadere verticala este 1396 de metri, iar cea mai lunga partie din Oberstdorf-Nebelhorn este de 3 km.
In zona se gasesc peste 124 km de partii si mai mult de 76 km de trasee de schi fond, alaturi de 10 telecabine, 14 telescaune si 23 T-bars-uri.
Incepatorii se pot bucura de un tur sub supravegherea unui instructor de schi calificat de la Scoala de ski-bob Sollereck, iar c
ei mici se pot distra accelerand sanie pe pista dedicata exclusiv lor.
Lacurile inghetate si stadionul va invita la patinaj sau la o runda interesaanta de curling.