Ramada Hotel Willingen

Ramada este un rafinat hotel de 3 stele din Willingen, amplasat spectaculos pe dealurile pitoresti din Hochsauerland.

Vezi detalii »
Wald Hotel Willingen

Localizat la intrarea in statiunea montana Willingen si inconjurat rafinat de natura, Wald Hotel ofera o atmosfera relaxanta si servicii moderne.

Vezi detalii »
Best Western Hotel Willingen

Cu servicii impecabile si o atmosfera clasica, Best Western Hotel Willinge este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Romantik Hotel Stryckhaus

La cateva minute de statiunea Willingen si de poalele muntelui Ettelsberg, rafinatul hotel Romantik de la liziera padurii este o alegere inedita de vacanta.

Vezi detalii »

Statiunea montana Willingen face parte di Ski Arena Sauerland, regiune ce apartine de frumosul peisaj montan din Sauerland, in vestul Germaniei.
Peste 16 km de partii de schi scaldate in soare, cu 13 de piste individuale, deservite de 13 teleschiuri, fac statiunea Willingen sa iasa in evidenta in comparatie cu statiunile vecine.
Cele 13 teleschiuri din Willingen au o capacitate de 12500 schiori/snowboarderi pe ora. Pentru „bufnite” partiile sunt iluminate pana la ora 22, oferind 6 km de distractie.
EWF-Biatlon-Arena are o pista artificiala si iluminata de schi fond, care poate fi folosita gratuit.
Statiunea Willingen ofera, de asemenea, oportunitati de drumetii, patinaj si curling in sala de sport. Puteti vizita, de asemenea, celebra statiune Muhlenkopfschanze, unde se tine Campionatul Mondial de sarituri cu schiurile.
Pentru apres-ski statiunea propune o gama larga cabane, baruri si restaurante.