Cortina d' Ampezzo

Cortina d' Ampezzo, pozitionata uluitor in Muntii Dolomiti este considerata una dintre cele mai frumoase regiuni alpine din lume.

Vezi detalii »
Marmolada

Marmolada este o superba zona de ski din nord-estul Italiei (la est de Trento) si cel mai inalt munte din Dolomiti (o sectiune a Alpilor).

Vezi detalii »
Sauze d'Oulx

Sauze d' Oulx este cel mai mare dintre cele cinci sate care formeaza Calea Lactee, cu acces la peste 400 km de partii de schi.

Vezi detalii »
Val Gardena

Conectata cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de schi din lume, Val Gardena este locul perfect pentru toti iubitorii sporturilor de iarna.

Vezi detalii »

Italia are toate ingredientele necesare pentru o vacanta perfecta la ski, cu statiuni montane de clasa mondiala, locuri rafinate de cazare si apres-ski-iri pline de viata. Italia are, de asemenea, zona de schi cu cele mai multe partii de viteza din Europa, Dolomiti Superski, care include statiunile din Val Gardena, Corvara, Arabba, Canazei si Val di Fassa.
Vacantele la ski in Italia ofera o alegere excelenta pentru schiorii si snowboarderii de toate varstele si nivelurile, de la incepator la expert oferind facilitati de cea mai buna calitate.
Cu un amestec de vechi si nou, statiunile de ski din Italia incanta vizitatorii cu obiceiurile lor traditionale. De la strazile inguste si fermecatoare cu buticuri ciudate ce ofera cazare din Sauze d'Oulx, la pizzeriile si trattorii-le ce servesc mancaruri locale delicioase din Passo Tonale, statiunile de ski din Italia sunt un loc excelent pentru sejururi de neuitat.
In Italia exista un bun melanj elegant de hoteluri, cabane si apartamente de lux care pe langa scolile de schi si restaurantele rafinate creaza o lume de basm.
Pentru turistii mai comozi hoteluri din Italia sunt o optiune rafinata ce ofera servicii excelente de cazare si bucatarie traditonala, in timp ce pentru turistii mai independenti cabanele si apartamentele self-catering sunt alegerea perfecta de vacanta la ski.
Cele mai cunoscute zone de ski din Italia sunt „Calea Lactee” ce cuprinde statiunile Cesana, Claviere, Sansicario, Sauze d'Oulx si Sestriere (ofera 400 km de partii) si Dolomiti Super Ski Area, ce cuprinde statiunile Selva Val Gardena, Val di Fassa, Folgarida, Madonna di Campiglio, Alta Badia, Arraba, Alleghe si Cortina D’Ampezzo (1200 km de partii, nu sunt interconectate).
Alege-ti o vacanta in Italia si veti descoperi una dintre cele mai incitante zone de ski din Europa!