Park Hotel Faloria

Faloria Park Hotel este amplasat la doar cateva minute de centrul Cortinei d'Ampezzo si de teleschiurile din Faloria, intr-un colt de rai.

Vezi detalii »
Sport Hotel Barisetti

Hotelul Sport Barisetti este amplasat intr-o zona listita din Cortina d' Ampezzo si rafinat inconjurat de albul varfurilor maiestuoase ale muntilor Dolomiti.

Vezi detalii »
Hotel Menardi

Pentru un sejur relaxant in Cortina d'Ampezzo, aproape de centrul orasului, Menardi Hotel reprezinta o alegere insiprata.

Vezi detalii »
Cristallo Hotel Golf & Spa

Hotelul Cristallo Hotel Golf & Spa ofera un cadru extrem de rafinat, cu o atmosfera eleganta, bucatarie de inalta clasa, tehnologie avansata si caldura unei case de munte.

Vezi detalii »

Cortina d'Ampezzo, una dintre cele mai populare statiuni montane din Italia, este pozitionata uluitor in Muntii Dolomiti (una dintre cele mai frumoase regiuni alpine din lume).
Un simbol al modei si al stilului de viata italian, Cortina este destinatia perfecta pentru cei care cauta o experienta de vacanta cu adevarat speciala, in care frumusetea naturala, cultura, traditia, arta si produse alimentare creeaza un „joie de vivre”.
Peisajul spectaculos, gama completa de sporturi alpine si activitati in aer liber oferite de acest oras de munte plin de viata gazda a campionatelor internationale de ski, atrage iubitorii de natura si sport in toate anotimpurile.
Iarna, frumoasa statiune ofera partii de schi pitoresti, trasee de schi fond perfect ingrijite, piste pentru freeride si unele dintre cele mai frumoase trasee din Alpi pentru alpinisti de schi.
Cortina d'Ampezzo face parte din Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de schi din lume care uneste 12 zone de schi, cu un singur skipass, ce ofera acces la 450 de ascensoare si 1200 km de partii.
Facilitatile de schi  o scena apres-ski plina de viata si marea varietate de evenimente, confirma pozitia Cortinei ca o destinatie de iarna de clasa mondiala.