Hotel Principe

Cu o amplasare ideala la 20 de metri de telecabina Marmolada, Hotelul Principe Marmolada ofera acces usor la partiile Arabba si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Sonne Sole

Hotelul Sonne Sole este situat la poalele Catinaccio in Dolomiti, foarte aproape de centrul satului si de teleschiuri.

Vezi detalii »
Hotel Tyrolia

Hotel Tyrolia este amplasat la poalele Marmoladei in frumosul peisaj al muntilor Dolomiti, inconjurat spectaculos de paduri.

Vezi detalii »
Hotel Roy

Departe de agitatia citadina, Hotelul Roy este amplasat spectaculos la poalele Marmoladei si ofera unul dintre cele mai frumoase peisaje de munte din zona.

Vezi detalii »

Marmolada este o superba zona de ski din nord-estul Italiei (doar la est de Trento) si cel mai inalt munte din Dolomiti (o sectiune a Alpilor).
Asa numita „Regia a Dolomitilor”, Marmolada este situata la aproximativ 70 mile nord - nord-est de Venetia (in zilele senine de pe varfurile semete poate fi admirat orasul), oferind de la vest la est o creasta perfecta pentru ski si snowboard, spre sud stanci abrupte ce formeaza un zid impozant si in partea de nord singurul ghetar mare din Dolomiti (Marmolada Glacier, Ghiacciaio della Marmolada).
Malga Ciapela, superba statiune turistica de la poalele Marmoladei este foarte apreciata de catre schiorii si snowboarderii de toate nivelurile datorita multiplelor
posibilitati de ski. Peisajul si atmosfera prietenoasa fac din Malga Ciapela si zona Rocca Pietore o oaza a turismului de iarna.
Pa langa minunatele partii de ski, Muzeul de Marmolada ,este principala atractie a zonei.
Cel mai mare muzeu la inaltime din Europa, situat la 2.950 mt  in statia de telecabina din Serauta (la marginea ghetarului), reaminteste de „frontul montan” din Primul Razboi Mondial. In cadrul muzeului sunt comemorati soldatii care au luptat si au murit pe acest ghetar indiferent de nationalitate sau de convingerile ideologice.