Ciao Pais

Situat la 1890m si inconjurat de paduri vechi, Ciao Pais ofera vederi spectaculoase asupra vailor incoronate de catre varfurile magnifice ale Dolomitilor.

Vezi detalii »
Hotel Miravalle

Hotelul Miravalle este amplasat in centrul istoric al orasului Sauze d'Oulx, la doar 350 de metri de partiile de schi.

Vezi detalii »
Grand Hotel & Spa Besson

Situat pe o terasa cu vedere la Valea Susa, Grand Hotel Besson & Spa este un prestigios hotel de 4 stele dn inima zonei "Calea Lactee", la doar 80 km de Torino.

Vezi detalii »
Il Capricorno Chalet

Cocotat la 1.800 de metri, intre partiile de schi din Alpii Cottian, Il Capricorno Chalet reprezinta un portret al unei cabane elegante incadrata rafinat de munti, paduri, campuri si iazuri.

Vezi detalii »

Sauze d' Oulx este unul dintre cele cinci sate care formeaza Calea Lactee, cu acces la peste 400 km de partii de schi, ce si-a pastrat farmecul lumii vechi fara a-si priva oaspetii de facilitatile si serviciile moderne.
Sauze ofera in principal piste intermediare, fiind un adevarat paradis al pistelor rosii. Pentru schiorii avansati exista conectare usoara cu Sestriere (zona recunoscuta pentru pistele sale negre) in partea superioara a Muntelui Motta si Sises.
Scolile de schi ofera instruire pentru un nivel variat de abilitati, astfel incat acestea sunt perfecte atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii care doresc sa isi imbunatateasca tehnicile.
Apres – ski-ul din Sauze d’ Oulx propune o serie interesanta de pub-uri, cluburi si baruri inteligente la preturi rezonabile.
Exista o selectie larga de pizzerii si restaurante care se potrivesc tuturor gusturilor si buzunarelor.
Cu o gama larga de hoteluri, Sauze d' Oulx este capabil sa ofere locul perfect pentru o vacanta la ski de neuitat.