Residence Hotel Antares

Residence Hotel Antares este amplasat in centrul statiunii Selva Gardena si la 200 de metri de teleschiurile din caruselul Dolomiti Superski.

Vezi detalii »
Vitalpina Hotel Dosses

Cu o pozitia centralain statiunta Santa Christina, Hotelul Vitalpina Dosses ofera servicii si facilitati moderne.

Vezi detalii »
Hotel Engel

Elegantul hotel Engel, este situat in inima Tirolului de Sud, in Ortesei si ofera pa langa serviciile desavarsite, vedere spectaculoase asupta muntilor Dolomiti.

Vezi detalii »
Alpin Garden Wellness Resort

Amplasat in Santa Christina, un loc minunat de vacanta, Alpin Garden Wellness Resort este in orice anotimp o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »

In afara de o istorie presarata cu campioni ai sporturilor de iarna, Val Gardena este punctul anual de intalnire a elitei mondiale.
Conectata cu Dolomiti Superski, cel mai mare carusel de schi din lume, Val Gardena este locul perfect pentru toti iubitorii sporturilor de iarna.
Trecerea frontierelor pe schiuri este normal in Dolomiti. Cu Dolomiti Superski Skipass puteti folosi toate facilitatile de urcare, inclusiv 500 km de partii conectate in jurul Grupului Sella si un total de 1.220 km de partii si 12 zone schiabile.
Satele Ortisei, St. Christina si Selva Gardena sunt toate ideale puncte de plecare pentru excursii.
The snow- and funpark Piz Sella ofera o zana pentru trei salturi diferite, un boardercross si un tunel, un loc de joaca ideal pentru incepatori si familii.
Satele Ortisei , S. Cristina si Selva Gardena sunt toate puncte de plecare ideal pentru excursii . Toate sunt bine merita vizitate în atât vara cât și iarna !
Cocheta si aglomerata localitate Sela Gardena strajuita spectaculos de Sella Ronda, isi intampina vizitatorii cu o gama captivant de provocari sportive si oportunitati de petrecere a timpului liber.
Un sat plin de viata, inconjurat de pajisti luxuriante si prapastii stancoase, St. Christina este locul ideal pentru vacanta de iarna.
Renumit pentru sculptura in lemn si peisajele spectaculoase, idilica statiune Ortisei ofera o gama larga de facilitati pentru petrecere a timpului liber. O vacanta in Ortisei este ca o calatorie prin istorie, intre traditional si modern.