Alter Meierhof Vital Hotel
Tarif de la: 122 euro de persoana/noapte

Alter Meierhof Vital localizat rafinat in Glucksburg, Germania de Nord, este o alegere rafinara de vacanta wellness.

Vezi detalii »
Althoff Hotel Furstenhof Celle
Tarif de la: 83 euro de persoana/noapte

Gazduit de o frumoasa cladire baroca, Althoff Furstenhof este amplasat in orasul Celle fiind o alegere inspirata in orice anotimp.

Vezi detalii »
Althoff Seehotel Uberfahrt
Tarif de la: 143 euro de persoana/noapte

Uberfahrt din Rottach-Egern, este un nume cu peste 135 de ani de ospitalitate si cultura in domeniul hotelier.

Vezi detalii »
Grand Spa Resort A-Rosa Sylt
Tarif de la: 99 euro de persoana/noapte

Cu o locatie unica, pe plaja Marii Nordului in List, Grand Spa Resort A Rosa este o alegere ideala pentru sejurui de neuitat.

Vezi detalii »
Gobel’s Schlosshotel Prinz von Hessen
Tarif de la: 107 euro de persoana/noapte

Construit in primavara anului 1997, Gobels Schloss din Friedewald, ofera un amestec de arhitectura istorica si design interior modern, o adevarata calatorie in timp.

Vezi detalii »
Hackers Kurhotel Fuerstenhof
Tarif de la: 99 euro de persoana/noapte

Hacker Fuerstenhof este un hotel elegant si cosmopolit amplasat rafinat la liziera padurii, in Bad Bertrich, la doar 60 de km de Luxemburg.

Vezi detalii »
Hotel Die Sonne Frankenberg
Tarif de la: 89 euro de persoana/noapte

Die Sonne din Frankenberg va asteapta intr-un complex de cladiri istorice situate in cea mai frumoasa piata din oras, oferind servicii de neegalat.

Vezi detalii »
Hotel Gut Klostermuhle
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Gut Klostermuhle este un cochet hotel wellness si spa din zona Brandenburg frumos inconjurat de o padure de peste 3000 de hecatre.

Vezi detalii »
Hotel Steigenberger Bad Pyrmont
Tarif de la: 74 euro de persoana/noapte

Hotelul Steigenberger ofera alternativa perfecta pentru vacantele dumneavoastra spa si wellness.

Vezi detalii »
Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe
Tarif de la: 170 euro de persoana/noapte

Wald & Schlosshotel este un hotel uimitor amplasat intr-un parc magnific din Zweiflingen ce ofera o atmosfera relaxanta si servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Parkhotel Adler
Tarif de la: 124 euro de persoana/noapte

Parkhotelul Adler amplasat in fermecatorul sat Hinterzarten, in partea de sud a Padurii Negre este o alegere inspirata pentru vacantele spa si wellness.

Vezi detalii »
Victor Residenz Hotel Schloss Berg
Tarif de la: 93 euro de persoana/noapte

Victor Residenz amplasat in inima spectaculoaselor podgorii din Perl-Nennig este rafinat alcatuit dintr-o vila in stil mediteraneean si un mic castel renascentist.

Vezi detalii »

Spa si Wellness in Germania inseamna un climat curat si terapeutic, regiuni frumoase si nu in ultimul rand puterile de vindecare ale solului, apei si a aerului. Agentia noastra va propune unele dintre cele mai fabuloase hoteluri wellness si spa din Germania.
Cultura spa germana este o traditie adoptata de la romani. In timpul Imperiului Roman soldatii intorsi de pe campul de lupta foloseau apele termale ca o forma de hidroterapie.
Germania este locul de nastere al medicinei Naturopathic. Cu mai mult de 350 de orase spa certificate si o varietate de remedii naturale, Germania este destinatia cea mai cautata din Europa pentru vacantele spa si wellness.
Lasati in urma stresul zilnic si rasfatati-va in imprejurimile somptuoase si pasnice ale resorturilor balneare din Germania. Rasfatati-va corpul cu tratamente de frumusere, spa si masaj de prima clasa oferite de personalul profesionist.