Adler Thermae Spa & Relax Resort
Tarif de la: 163 euro de persoana/noapte

Resortul Adler dispune de o locatie minunata in inima Toscanei, in mijlocul patrimoniului natural si cultural al vaii Orcia, oferind o varianta inedita de vacanta.

Vezi detalii »
Bagni di Pisa Palace & Spa
Tarif de la: 109 euro de persoana/noapte

Cu o arhitectura impresionanta si servicii desavarsite Bagni di Pisa Palace este amplasat in vecinatatea unor locuri minunate precum Pisa, Lucca si nu in ultimul rand al Parcul Maritim din San Rossore.

Vezi detalii »
Feldmilla Designhotel
Tarif de la: 75 euro de persoana/noapte

Feldmilla Designhotel este un cochet hotel boutique din Campo Tures, Valle Aurina ce ofera servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Fonteverde Tuscan Resort & Spa
Tarif de la: 165 euro de persoana/noapte

Fonteverde este amplasat in mijlocul peisajul splendid al dealurilor Siena, in San Casciano dei Bagni si ofera servicii si facilitati de lux.

Vezi detalii »
Hotel Adler Dolomiti
Tarif de la: 122 euro de persoana/noapte

Cu o amplasare minunata si fascinata in Val Gardena, inima muntilor Dolomiti, hotelul Adler ofera servicii si facilitati de inalta calitate pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Leitlhof Dolomiten Living
Tarif de la: 114 euro de persoana/noapte

Localizat la poalele muntilor Pustertal din Tirolul de Sud, hotelul Leitlhof va invita sa petreceti o vacanta de neuitat in atmosfera "imperiala" a Dolomitilor.

Vezi detalii »
Hotel Taubers Unterwirt
Tarif de la: 93 euro de persoana/noapte

Amplasat elegant in piata principala din Velturno, hotelul Unterwirt este un punctul de intalnire al turistilor de peste 150 de ani.

Vezi detalii »
Hotel Therme Meran
Tarif de la: 130 euro de persoana/noapte

Situat rafinat in centrul statiunii Meran, Hotelul Therme este o alegere excelenta de vacante spa si wellness.

Vezi detalii »

Italia este una dintre colturile lumii bogate in statiuni termale naturale (spa-uri) ce dateaza inca din Roma Antica, oferind vacante wellness in locatii de o frumusete rara.
Baile romane descoperite prin cercetari arheolgice atesta faptul ca efectul benefic al apelor termale are cunoscut de catre romani inca din antichitate.
O vacanta in Italia cu un rasfat intr-o statiune balneara sau wellness este intotdeauna o modalitate excelenta de a scapa de stresul cotidian!
Italia este o tara este unde conceptul de sanatate, fitness, frumusete si wellness este foparte bine dezvoltat chiar si in orase relativ mici.
Italia promoveaza puternic statiunile balneare, propunand o gama larga de hoteluri rafinate care ofera pachete de lux si tratamente spa.