Danubius Grand Hotel Margitsziget
Tarif de la: 71 euro de persoana/noapte

Hotelul Danubius Grand este situat spectaculos in inima unui parc romantic de pe Insula Margareta, cu un pasaj de legatura cu Health Spa Resort Margitsziget.

Vezi detalii »
Danubius Health Spa Resort Helia
Tarif de la: 63 euro de persoana/noapte

Danubius Health Spa Resort Helia localizat rafinat pe malul Dunarii, vis a vis de insula Margareta, este locul ideal pentru relaxare si afaceri.

Vezi detalii »
Hunguest Hotel Damona
Tarif de la: 70 euro de persoana/noapte

Hotelul Hunguest Damona, este amplasat in centrul orasului Zalakaros, in vecinatatea celor 22 de piscine de la Granit Thermal and Adventure Bath.

Vezi detalii »
Lotus Therme Hotel & Spa
Tarif de la: 95 euro de persoana/noapte

Lotus Therme & Spa, amplasat in Heviz, este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Ungaria si va intampina cu experiente de neuitat.

Vezi detalii »

Daca sunteti in cautarea unei o experiente culturale bogate, cu tratamente medicale, de sanatate sau de wellness, atunci Ungaria este locul cel mai potrivit.
In urma cu mai mult de 2000 de ani romanii aveau o cultura a „spa-ului” foarte bine dezvoltata in Ungaria, apreciind extrem de mult efectele curative ale apelor termale din zona. In secolul al 16-lea, turcii au construit asa numitele bai turcesti, foarte uzitate si astazi.
Apele benefice pentru organism din Ungaria se gasesc in trei categorii: apele minerale din straturile de apa subterana, apa termala la temperatura de 30° C si apele cu efecte medicinale demonstrate stiintific.
Toate marile statiuni wellness si spa din tara ofera bazine termale, bazine de agrement si zone dedicate familiilor.
Hotelurile spa din Ungaria ofera, de asemenea, tratamente cosmetice si de infrumusetare de cea mai inalta calitate, care combina efectele benefice ale apelor termale cu cele mai recente tendinte de tratament. Exista produse si tratamente de infrumusetare, care se bazeaza pe ingrediente active naturale (noroi termal bogat in minerale).