Barcelona - Revelion 2016

«
Tarif de la: 399 euro  de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatie: Spania - Barcelona

Barcelona - Revelion 2016

Tarif: 399 euro/persoana (loc in camera dubla)
Data de plecare: 30 Decembrie 2015

Program "Barcelona - Revelion 2016":
Ziua 1: Bucuresti – Barcelona

La ora 06:30 are loc intalnirea cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda pentru imbarcarea pe cursa Tarom RO421 ce destinatia Barcelona. Aterizare pe Aroportul din Barcelona in jurul orei 10:40 de unde se poneste spre un tur panoramic al orasului. In cadrul turului panoramic vor fi trecute in revista: Catedrala Gotica, Plaza Catalunya, Sagrada Familia, colina Montjuic si stadionul olimpic. Dupa transfer si cazare, timp liber la dispozitie pentru plimbari si cumparaturi pe La Ramblas sau Plaza Catalunya. Seara, cazare la Hotel Fira Congress 4* sau similar, Barcelona.

Ziua 2: Barcelona
Micul dejun este urmat de o zi dedicata descoperirii orasului sau cumparaturilor. Va recomandam capodoperele lui Gaudi: parcul Guell, Sagrada Familia si celebrele case, Muzeul Picasso (Pablo Picasso, cel mai faimos artist al secolului XX) si celebrul bulevard Ramblas, in forma de ramura de copac, plin de statui vii, mimi, vanzatori ambulanti, magazine si restaurante. Noaptea de Revelion o puteti petrece impreuna cu localnicii in pietele publice, sau puteti opta pentru „Cina Festiva de Revelion” in restaurantul hotelului Front Air Congress (130 euro/persoana). Seara, cazare la Hotel Fira Congress 4* sau similar, Barcelona.

Ziua 3: Barcelona - Montserrat
Dupa servirea micului dejun se poate opta pentru o excursie la Manastirea Montserrat, un superb loc de rugaciune benedictin amplasat spectaculos in munti la aproximativ o ora de Barcelona. Construita pe o formatiune muntoasa destul de bizara, manastirea benedictina gazduieste statuia Fecioarei din Montserrat. Pe langa minunata scupltura din lemn puteti admira capodoperele marilor artisti expuse la muzeul Montserrat. Muzeul cuprinde un valoros ansamblu de obiecte artistice, printre care se numara o colectie interesanta de pictura a secolului al-16 si 17 lea italian, precum si lucrari din scolile flamande, franceze si spaniole (Picasso, Dali, el Greco, Caravaggio, Degas, Monet si Sisley). Seara, cazare la Hotel Fira Congress 4* sau similar, Barcelona.

Ziua 4: Barcelona - Girona - Figueres
Dupa ce este servit micul dejun, va popunem sa vizitati un oras in care istoria medievala se impleteste armonios cu gastronomia, moda, muzica si buna dispozitie si unde arhitectura lui Gaudi, unul dintre cei mai enigmatici arhitecti ai lumii, impresioneaza orice turist. Dupa-amiaza, puteti opta pentru o excursie in oraselul Girona, unde pe stradute cochete cu parfum medieval, se pot vizita zidurile fostului oras roman, Catedral Gotica, Biserica Sf Felix si Cartierul Evreiesc. Traseul poate fi continuat spre Figueres, unde se va vizita Muzeul geniului, Salvador Dali, liderul incontestabil al miscarii suprarealiste si Castelul Sant Ferran, o fortareata ce domina orasul. (45 euro/pers transport cu autocarul si ghid local). Seara, cazare la Hotel Fira Congress 4* sau similar, Barcelona.

Ziua 5: Barcelona - Bucuresti
Dupa ce este servit micul dejun se elibereaza camerele si se porneste catre Aeroportul El Prat pentru imbarcarea pe cursa Tarom RO422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 15:40.

Tarifele includ:
• Bilete de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, compania Tarom
• 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Fira Congress 4* sau similar
• Tur de oras Barcelona cu ghid local
• Tur pietonal cu insotitorul de grup
• Transfer Aeroport – Tur de oras – Hotel
• Transfer Hotel – Aeroport
• Insotitor de grup

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 130 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Taxa de oras: aprox. 1,25 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului).
• CINA DE REVELION (optional) la hotel Front Air Congress
Tarif informativ: 130 Euro/adult, 80Euro/copil (tarif cu transfer inclus si valabil pentru minim 20 persoane)
 

Suplimente & reduceri:
- Camera SGL: + 87 euro/persoana/perioada
- Copil: - 136 euro/persoana/perioada

Tarif de la: 399 euro de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : revelion 2016 barcelona; oferte de revelion; revelion 2016 in barcelona;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Malta - Revelion 2016
Tarif de la: 399 euro de persoana/sejur

Programul Malta – Revelion 2016 doreste sa vina in intampinarea turistilor dornici sa sarbatoreasca noaptea Revelionului pe o insula mereu insorita.

Vezi detalii »
Cannes - Revelion 2015
Tarif de la: 789 euro de persoana

Cannes, un oras de legenda si un excelent refugiu pentru turismul mondial, incanta vizitatorii de la prima vedere.

Vezi detalii »
Insula Madeira - Revelion 2016
Tarif de la: 699 euro de persoana

Insula Madeira este unul dintre cele mai frumoase locatii turistice din Europa, ce gazduieste an de an mii de turisti.

Vezi detalii »
Maroc - Revelion 2016
Tarif de la: 995 euro de persoana

Programul circuitului "Maroc - Revelion 2016" bifeaza orase importante precum Casablanca, Essaouria, Marrakesh, Fes si Rabat.

Vezi detalii »